Polecane przepisy

  • 1
  • 2
Śledzik otulony warzywami

Śledzik otulony warzywami

Składniki: 450g filetów śledziowych 2 duże ziemniaki ugotowane w mundurkach 2 duże buraki...

Glazurowana młoda marchewka

Glazurowana młoda marchewka

Składniki: 700 g młodych marchewek, 1 szklanka bulionu warzywnego, 50 ml białego wina, 1...

Pâté

Pâté

Składniki: 500 g gęsich wątróbek, 1 cebula, 1 łyżeczka przyprawy korzennej, 10 suszonych śliwek, 1...

Wątróbka z brzoskwiniami i pomarańczą

Wątróbka z brzoskwiniami i pomarańczą

Składniki: 500g wątróbki indyczej lub kurzej 2 brzoskwinie 1 pomarańcza sól, pieprz olej do smażenia

Pieczone warzywa z serem kozim

Pieczone warzywa z serem kozim

Składniki: 1 papryka czerwona, 1 papryka żółta, 1 cukinia, 1 bakłażan, 1 fenkuł,

Conchiglioni z ricottą i szpinakiem

Conchiglioni z ricottą i szpinakiem

Składniki nadzienia: ½ opakowania makaronu conchiglioni, ½ cebuli, czosnek 2 ząbki, ½ papryczki chili, 3...

Składniki:

  • 400 g malin
  • jogurt naturalny 400g
  • 1 paczka płatków granola
  • cukier brązowy

Maliny umyć, zmiksować z odrobiną cukru. Do szerokiej szklanki wlać mus malinowy. Na wierzch ułożyć warstwę płatków granola. Na płatki ułożyć trzy łyżki jogurtu naturalnego, na jogurt ponownie płatki. Układanie warstw można powtórzyć. Całość schłodzić.

Smacznego!

 
Copyright © 2018 - WGRO S.A |Produkt z WGRO, smacznego wielkopolsko, kapitałowo polskie sklepy, jemy zdrowo i żyjemy sportowo | Projekt i realizacja: Empressia