Polecane przepisy

  • 1
  • 2
Konfitura agrestowo-truskawkowa

Konfitura agrestowo-truskawkowa

Składniki: 2 kg truskawek 70 dkg agrestu 1 szklanka cukru

Zupa gulaszowa

Zupa gulaszowa

Składniki: 50 dag wołowiny, 30 dag ziemniaków, 2 marchewki, 1/3 selera średniego selera, 1 papryka...

Bakłażany z mięsem i pomidorami

Bakłażany z mięsem i pomidorami

Skład: 2 bakłażany, 400 g mięsa mielonego z szynki wieprzowej, 1 papryczka chili, 3...

Kurkowe risotto

Kurkowe risotto

Składniki: 20 dag ryż risitto 40 dag kurek 150 ml białego wytrawnego wina ½...

Sałatka z ziemniaków

Sałatka z ziemniaków

Składniki: 5 średnich ziemniaków 3 łyżki kaparów w zalewie 15 małych cebulek marynowanych 2...

Makaron z zielonym groszkiem i pleśniowym serem

Makaron z zielonym groszkiem i pleśniowy…

Składniki: 300 g makaronu penne, 250 g zielonego groszku, 4 plastry wędzonego boczku, 2...

Składniki:

  • opakowanie dowolnych kiełków
  • świeży ogórek
  • 10 dag pomidorków koktajlowych
  • cykoria
  • pęczek rzodkiewek
  • 250g kulek mozzzarelli
  • łyżka majonezu
  • 2 łyżki oliwy
  • 1/2 soku z małej cytryny
  • sól
  • mielony biały pieprz
  • natka pietruszki

Warzywa pokroić, wymieszać z kiełkami. Polać sosem przygotowanym z oliwy, soku z cytryny, soli, pieprzu, majonezu i natki pietruszki. Przełożyć do talerza, obłożyć kulkami mozzarelli.

Smacznego!

 
Copyright © 2018 - WGRO S.A |Produkt z WGRO, smacznego wielkopolsko, kapitałowo polskie sklepy, jemy zdrowo i żyjemy sportowo | Projekt i realizacja: Empressia