Ile dobrego można zrobić w jedno popołudnie? Doskonale wiedzą to uczestnicy cyklu eventów, podczas których jednocześnie werbowani są nowi dawcy szpiku, promowani lokalni producenci i handlowcy pod wspólnym znakiem "Produkt z WGRO S.A.", a do tego mieszkańcy miasta zabierani są w kulinarną podróż po świecie.

Tym razem w towarzystwie lekkoatlety Szymona Ziółkowskiego oraz swojego sous Chefa Romana Serdiuka z Ukrainy, TOP CHEF Jakub Reszka przygotowywał potrawy tradycyjne właśnie dla naszych wschodnich sąsiadów. Serwował je z kolei w samym sercu Śródki - pod urokliwym muralem. Nie mogło się obyć bez świeżych warzyw i owoców prosto z Franowa, z których Szefowie gotują na co dzień. Z przyjemnością zdradzili tajemnicę, że wszystkie te produkty mogą być wykorzystywane również w domowej kuchni, bo na co dzień są one dostępne dla każdego w sklepach ze znakiem "Produkt z WGRO S.A.", prezentowanym na koszach pełnych warzyw, owoców i ziół.

Miło nam zaznaczyć, że to jeszcze nie koniec dobrej zabawy i wyśmienitych przekąsek!
Już w najbliższą niedzielę o godzinie 15:00 widzimy się na plaży miejskiej, przy KontenerART.
Tym razem Szef Kuchni przygotuje dania charakterystyczne dla Karaibów.
Do zobaczenia!

Copyright © 2018 - WGRO S.A |Produkt z WGRO, smacznego wielkopolsko, kapitałowo polskie sklepy, jemy zdrowo i żyjemy sportowo | Projekt i realizacja: Empressia